Павловский Посад - городской форум энциклопедия

Объявление

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Павловский Посад - городской форум энциклопедия » Общение без границ » Mostbet proqramını yükləməyə dəyər? Brauzerdən fər

Mostbet proqramını yükləməyə dəyər? Brauzerdən fər

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Hər vaxtınız xeyir! Mostbet-də uzun müddətdir oynayıram, amma həmişə brauzer vasitəsilə daxil oluram. Telefonumda həm sayt, həm də proqram var seçimi. Görürəm çoxları proqramdan istifadə edir. Maraqlıdır, proqramın nə üstünlüyü var? Daha sürətli işləyir? Daha az trafik sərf edir? Yoxsa sadəcə dizayn dəyişikliyidi? Mənim internetim bəzən yavaş olur, ona görə sürət mənim üçün vacibdi. Proqramı yükləyənlər varsa, fikirlərini yazsınlar. Dəyərmi vaxt ayırıb qurmağa?

0

2

Salam! Mən də uzun müddət brauzerdən istifadə etdim, sonra proqrama keçdim və fərqi gördüm. Əsas üstünlüklər: birincisi, sürət – proqram brauzerdən qat-qat sürətli işləyir, xüsusən də canlı mərclərdə əmsallar dərhal yenilənir, gecikmə olmur. İkincisi, trafikə qənaət – proqram daha az mobil internet sərf edir, bu da mənim kimi limitsiz olmayanlar üçün vacibdi.

Üçüncüsü, bildirişlər – mərciniz oynayanda və ya bonus olanda dərhal xəbərdarlıq gəlir, heç nə qaçırmırsınız. Dördüncüsü, istifadə rahatlığı – proqram telefon ekranına tam uyğunlaşıb, düymələr böyükdü, səhv basmaq ehtimalı azdı. Mən mostbet com giriş linkindən endirdim və çox məmnunam. Bir dəfə qurursan və rahat oynayırsan. Mütləq tövsiyə edirəm, peşman olmazsan.

0

Вы здесь » Павловский Посад - городской форум энциклопедия » Общение без границ » Mostbet proqramını yükləməyə dəyər? Brauzerdən fər

Создать форум.