Salam dostlar, mən uzun müddətdi müxtəlif saytlarda oynayıram, amma Mostbet-də hələ qeydiyyatdan keçməmişəm. İndi qərar verdim ki, mostbet azerbaycan qeydiyyat səhifəsində bir hesab açım. Amma bir neçə variant görürəm: bir kliklə, telefonla, e-poçtla və sosial şəbəkələrlə. Hansı daha etibarlıdı? Mən qorxuram ki, səhv bir şey edim, sonra pul yatırıb çəkə bilməyim. Bəlkə də sosial şəbəkə ilə girim daha asandı? Bir də eşitmişəm ki, qeydiyyatdan sonra bonus verirlər, onu necə almaq olar? Mən təcrübəli deyiləm, ona görə də soruşuram.
Mostbet azerbaycan qeydiyyat keçmək istəyirəm, kömək edin
Сообщений 1 страница 2 из 2
Поделиться2Вчера 18:24
Xoş gəldin mərc dünyasına, narahat olma, hamımız bir vaxtlar sənin yerində olmuşuq. Mostbet azerbaycan qeydiyyat prosesi çox sadədi, ən əsası odur ki, düzgün məlumatları yazasan, çünki pul çəkəndə təsdiq tələb oluna bilər. Mən sənə telefon nömrəsi ilə qeydiyyatı məsləhət görərəm, çünki ən əlverişlisi odur, həm də şifrəni unutsan asan bərpa edirsən. Sosial şəbəkə ilə giriş də rahatdı, amma bəzən problem olur profillə bağlı, ona görə ənənəvi üsul daha yaxşıdı. Bonus məsələsinə gəlincə, qeydiyyatı tamamlayan kimi şəxsi kabinetə keç, bonuslar bölməsində "İlk depozit bonusu"nu aktivləşdir, sonra pul yatır və bonus avtomatik gəlir. Mostbet azerbaycan qeydiyyat səhifəsində bütün variantlar aydın yazılıb, sadəcə özünə uyğun olanı seç, 5 dəqiqəyə hazırdı.