Dostlar, mən bir müddətdi Mostbet-də oynayıram, amma həmişə kompüterdən istifadə edirəm. İndi işlər çoxalıb, gün ərzində də mərc etmək istəyirəm, ona görə də telefona proqram yükləmək qərarına gəldim. Mostbet yukle android deyə axtarıram, amma harda axtarıramsa ya tapmıram, ya da şübhəli saytlar çıxır. Qorxuram virus gələ telefonuma. Bəlkə də mən səhv axtarıram? Rəsmi saytdan yükləmək olar? Bir də bu proqramı yükləyəndə nələrə diqqət etməliyəm? Android telefonum var, köhnə deyil, amma yenə də ehtiyat edirəm. Proqramda gecikmə olur, yoxsa sürətli işləyir? Kimsə təcrübəsini bölüşə bilər?
Mostbet yukle android edənlər, proqram rahatdı
Сообщений 1 страница 2 из 2
Поделиться2Вчера 18:56
Salam, səni çox yaxşı başa düşürəm, mən də vaxtilə eyni qorxuları yaşamışdım. Mostbet yukle android üçün ən təhlükəsiz üsul birbaşa rəsmi sayta girməkdi. Saytın əsas səhifəsində aşağıya endikdə "Mobil proqramlar" bölməsi var, orada Android üçün yükləmə düyməsini görəcəksən. Mən özüm də təxminən bir il əvvəl oradan yükləmişəm, heç bir problem olmayıb, nə virus gəlib, nə də məlumatlarım oğurlanıb. Yükləməyə başlamazdan əvvəl telefonun parametrlərindən "Naməlum mənbələr" icazəsini aktivləşdirməyi unutma, əks halda quraşdırma başlamayacaq. Proqram çox yüngüldü, təxminən 50 MB yer tutur, telefonu da yavaşlatmır. Canlı mərclər də sürətli açılır, heç bir gecikmə olmur, bildirişlər də vaxtında gəlir. Mostbet yukle android edəndə bu qaydalara əməl et, rahatca oynayarsan.