Павловский Посад - городской форум энциклопедия

Объявление

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Павловский Посад - городской форум энциклопедия » Общение без границ » Vavada kaszinó - ki fizetett már ki nagyobb összeget?

Vavada kaszinó - ki fizetett már ki nagyobb összeget?

Сообщений 1 страница 2 из 2

1

Sziasztok. Lassan egy hete nézegetem a Vavada kaszinót, és elgondolkodtam rajta, hogy befizetek egy nagyobb összeget. De őszintén szólva félek a nagy kiutalásoktól. Hallottam olyan eseteket, ahol pár százezer forintnál többet nem akartak kifizetni embereknek. Nektek mi a tapasztalatotok? Volt már olyan, hogy mondjuk egymillió fölött utaltatok ki, és simán ment? Vagy elkezdték kérni a számlákat meg a személyes adatokat és hetekig tartott? Kérlek, írjátok meg a valós sztorikat, mert nem akarok beszopni egy nagyobb összeggel.

0

2

Szia. Teljesen érthető az aggodalom, mert a Vavada kaszinó sem különb a többinél annyiban, hogy nagyobb összegeknél mindenhol van dokumentumkérés. Ez nem átverés, hanem a pénzmosás elleni szabályozás. Nekem egyszer sikerült 1.2 millió forintot kifizetnem, és igen, kérték a személyim másolatát meg egy számlát a lakcímről. Ez körülbelül két nap volt, utána másnap jött a pénz. Ismerek olyat, aki 3.5 milliót vett ki, neki is simán ment. A trükk az, hogy ha előre feltöltöd a dokumentumokat a profilodba (mielőtt nyernél), akkor nem kell izgulnod. Ami fontos: nagy összegnél a kiutalás nem automatikus, de a support segít. Ne félj, ez nem egy csaló oldal. Viszont csak annyit tegyél fel, amennyit tényleg megengedhetsz magadnak. Ha többet akarsz tudni, olvass itt: vavada kaszinó

0

Вы здесь » Павловский Посад - городской форум энциклопедия » Общение без границ » Vavada kaszinó - ki fizetett már ki nagyobb összeget?

Создать форум.